de laatste dagen - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Fred Noten - WaarBenJij.nu de laatste dagen - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Fred Noten - WaarBenJij.nu

de laatste dagen

Door: Craig, Caroline en Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

08 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Hallo mensen, hier zijn we dan weer met ons laatste deel van de ontspannen reis hier in New Zealand.

Zoals reeds eerder geschreven, oud en nieuw in de "Sky-Tower", een aanrader!! echt de moeite waard. goed eten, drinken en een super uitzicht. Zonsondergang en vuurwerk. Een vreemde gewaarwording bekeken te worden vanaf beneden terwijl het vuurwerk boven je ontplooid. Honderden mensen die kijken vanaf Queen str naar de toren.
je moet het gewoon een keer gedaan hebben. oud en nieuw op 200m hoogte.

Verder natuurlijk de nieuwjaarsduik bij een aangename temperatuur. ik bespaar jullie de jaloezie.

Verder een prachtige wandeling gemaakt op het vulkaan eiland "Rotorua". Leuk en mooi, zeker het uitzicht eenmaal op de top. Alleen het landschap, veel het zelfde qua flora en fauna.

Verder natuurlijk "Mission Bay" SUPERRRR relax en helemaal lekker tussen de bevolking. Gewoon BBQ'n op het strand en lekker genieten van de zon.

Wees wel gewaarschuwd, de zon is hier HEEL fel en voor dat je het weet ben je verbrand.

Verder kan ik zeggen dat Auckland een heerlijke stad is om tot rust te komen. Het eten is uitstekend, aanrader "Cin Cin" op Quay st, of de Buffalo bar en grill aan de haven.

Mensen we hebben echt genoten en zijn heerlijk to rust gekomen.
Niet alles hebben we verteld maar daarvoor moet je ook hier heen komen om dit persoonlijk te ervaren.

We gaan morgen weg, maar we zullen dit nooit vergeten.. het b.. tongetje van de Maori en de vele Jambers verhalen en de goede stoelgangen!

Fred, super bedankt voor alles en veel succes met je stage.
We hopen elkaar snel weer te zien.

Onder onsje: Fred.... did you hurt about a certain bird? BIRD BIRD BIRD EVERY BODY HURT ABOUT THE BIRD!!!!!

Mensen in het koude Nedereland, we komen eraan, alleen niet van harte :(

tot in de kou

Kia Ora
C & C

• 07 Januari 2009 - 18:37

Monique:

C en C

succes , als je terug komt, het is hier koud!

hee fredje,

het blijft hier vriezen en ik dacht het al in september koud te hebben! wwaohhh dit is niet te harden. maar we kunnen wel sinds 12 jaar schaatsen op natuurijs.

volgens mij wordt jij nu een beetje jaloers! hihihi geintje.

groetjes knakworst. :p

• 13 Januari 2009 - 07:50

Freek:

Mm, dat klinkt goed allemaal! Zo te zien en te lezen is 't toch wel echt een mooi land! Zie al helemaal voor me hoe je je daar vermaakt! Maar goed, geniet nog heel lang van alles wat je daar doet!! Wij vliegen overmorgen alweer terug naar Nederland (helaas) en ik kan je aanraden: geniet van ieder moment daar! Voor je het weet zit je tijd erop en moet je al weer terug (of juist verder naar Amerika).

Freek